Alomellenőrzés

 

Tájékoztatjuk a tisztelt Tenyésztőket, hogy a 2015. január 1. után született almok mindkét esetben (származási lap és regisztrációs lap kikérése esetén is) ALOMELLENŐRZÉSEN esnek át.

Kérjük a TENYÉSZTŐKET, hogy a fedeztetést követően 2 héten belül küldjék el mail-ben (info@labradorklub.hu) a 'Fedeztetési jegy'-et. Az alom megszületése után 14 nap áll rendelkezésükre, hogy az 'Alombejelentő'-t elektronikus formában elküldjék az MLRE fenti e-mail címére. Miután a transzpondereket (chip) az állatorvos beültette az előző két nyomtatvány (Fedeztetési jegy és Alombejelentő) és a 'Transzponder beültetése' igazolás EREDETI (!!) példányait kérjük ELKÜLDENI POSTAI ÚTON a következő címre: Eőry Eszter (MLRE), 9437 Hegykő, Szent Mihály u. 22.

Előzetes egyeztetés és a transzponderek beültetése után (ideális esetben a kölykök 6-8 hetes kora között) ALOMELLENŐREINK kimennek a tenyésztőhöz és leellenőrzik az almot. Ennek alapfeltétele, hogy az alom - értelemszerűen élő - összes kölyke az anya kutyával együtt a Tenyésztőnél legyen megtalálható. Amennyiben ez nem teljesülhet sem regisztrációs-, sem származási lapot nem kaphatnak a kölykök függetlenül ez egyéb feltételek teljesítése esetén sem! Ennek érdekében kérjük a Tenyésztőket, hogy a nekik megfelelő időpontot az alom ellenőrzésére a kölykök gazdához adása előtt minimum 2 héttel egyeztessék le az MLRE-vel.

További info: 06 - 30 - 6 399 288 (Zdellár Józsefné)

 

Alomellenőreink:

Bukorné Nagy Katalin, Dr. Révész Dóra, Dr. Richter Katalin, Eőry Eszter, Fakla Ida, Kozák Krisztina,
Kökény Rita, Kutas Gábor, Majoros Attila, Paróczai József, Varga Dia, Zdellár Józsefné,

 

Copyright © MLRE'2015 Created by Ancsus 2014