Hírek - 2018.

 

Kedves Labradorosok!

Egyesületünknél a tulajdonjog átírás eljárása a következő:

Az átíráshoz szükséges dokumentumok:

1.  Eredeti származási igazolás.
2. Tulajdonjog változás átvezetési kérelem (melyet  a tenyésztő tölt ki és ír alá).
3. Szövetségi kártya másolata.
4. Befizetést igazoló bizonylat másolata.

A felsorolt dokumentumokat POSTAI úton a következő címre kell elküldeni:
Eőry Eszter (MLRE), 9437 Hegykő, Szent Mihály u. 22.

 

Egy kutya átírásának díja 5.000 Ft MEOESZ tagkártyával rendelkezők részére,
nem tagok részére 10.000,- Ft.

Továbbra is lesz lehetőség az átírást a MEOESZ Központban kérni, illetve az egész alom vagy legalább 3 kölyök törzskönyvezéssel együtt kezdeményezett átírására is van mód. Ebben az esetben az átírás díja 3.000 Ft/kölyök.


 

Már kapható a Retriever Rescue Egyesület 2018-as falinaptára >>>

 


 

2018.01.01.

Mai naptól elérhetők a 2018-as szövetségi kártyák! A tagság megújítása és az új tagok beléptetése a szokásos módon történik, a tagdíjak ebben az évben sem változtak.

MLRE tagság: 9.000,- Ft

MEOESZ kártya hazai lakcímmel: 3.000,- Ft.

 Külföldi lakcímmel rendelkezőknek (tagság+MEOESZ kártya): 15.000,- Ft.

MEOESZ kártyát csak MLRE tagság meglétével tudunk biztosítani. Tagjaink a tagdíj átutalásával (OTP bank 11716008-20161808) rendezhetik 2017-es tagbelépéseiket. Újonnan belépő tagjaink az Etikai Kódex elfogadása és a belépési nyilatkozat kitöltése lehetnek az Egyesület tagjai.

Fontos újdonság! A kártyák kiállítása után a MLRE regisztrálja a MEOESZ-nél a kártyát adataitokkal, és ekkor véglegesítjük a szövetségi kártyáitokat. Mivel ennek pár nap az átfutási ideje, kiállítási nevezéseknél , valamit az egyéb ügyintézéseknél ne hagyjátok az utolsó pillanatra a tagbelépéseiteket!


 

2016.11.13.

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége, annak Elnöksége a MEOESZ Tenyésztési Bizottságának értékelése alapján a labrador retrieverek fajtagondozó szervezetének a Magyar Labrador Retriever Egyesületet nevezte ki. A MEOESZ által elfogadott tenyésztési szabályzatunk több pontban is módosult, ezért kérjük, hogy figyelmesen olvassátok át. Amennyiben kérdésetek van, keressetek az info@labradorklub.hu e-mail címen, vagy telefonos elérhetőségeinken.

MLRE tenyésztési szabályzata >>>

 

 

 

 

 


Copyright © MLRE 2018. Created by Ancsus 2014.