Hírek

2016.12.04.

Kedves Labradorosok!

2016. november 23-tól a tulajdonjog átírás eljárása a következő:

Az átíráshoz szükséges dokumentumok:

1.  Eredeti származási igazolás.
2. Tulajdonjog változás átvezetési kérelem (melyet  a tenyésztő tölt ki és ír alá).
3. Szövetségi kártya másolata.
4. Befizetést igazoló bizonylat másolata.

A felsorolt dokumentumokat POSTAI úton a következő címre kell elküldeni:
Eőry Eszter (MLRE), 9437 Hegykő, Szent Mihály u. 22.

 

Egy kutya átírásának díja 5.000 Ft MEOESZ tagkártyával rendelkezők részére,
nem tagok részére 10.000,- Ft.

Továbbra is lesz lehetőség az átírást a MEOESZ Központban kérni, illetve az egész alom vagy legalább 3 kölyök törzskönyvezéssel együtt kezdeményezett átírására is van mód. Ebben az esetben az átírás díja 3.000 Ft/kölyök.


 

2016.11.29.

Mai naptól elérhetők a 2017-es tagsági kártyák! A tagság megújítása és az új tagok beléptetése a szokásos módon történik, a tagdíjak ebben az évben sem változtak.

MLRE tagság: 9.000,- Ft

MEOESZ kártya hazai lakcímmel: 3.000,- Ft.

 Külföldi lakcímmel rendelkezőknek (tagság+MEOESZ kártya): 16.000,- Ft.

MEOESZ kártyát csak MLRE tagság meglétével tudunk biztosítani. Tagjaink a tagdíj átutalásával (OTP bank 11716008-20161808) rendezhetik 2017-es tagbelépéseiket. Újonnan belépő tagjaink az Etikai Kódex elfogadása és a belépési nyilatkozat kitöltése lehetnek az Egyesület tagjai.

Fontos újdonság! A kártyák kiállítása után a MLRE regisztrálja a MEOESZ-nél a kártyát adataitokkal, és ekkor véglegesítjük a szövetségi kártyáitokat. Mivel ennek pár nap az átfutási ideje, kiállítási nevezéseknél , valamit az egyéb ügyintézéseknél ne hagyjátok az utolsó pillanatra a tagbelépéseiteket!


 

2016.11.13.

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége, annak Elnöksége a MEOESZ Tenyésztési Bizottságának értékelése alapján a labrador retrieverek fajtagondozó szervezetének a Magyar Labrador Retriever Egyesületet nevezte ki. A MEOESZ által elfogadott tenyésztési szabályzatunk több pontban is módosult, ezért kérjük, hogy figyelmesen olvassátok át. Amennyiben kérdésetek van, keressetek az info@labradorklub.hu e-mail címen, vagy telefonos elérhetőségeinken.

MLRE tenyésztési szabályzata >>>


 

2016.05.30.

Kedves Labradorosok!

Nagy örömmel szeretnénk beszámolni a Halásziban megtartott, a három egyesület GRK, RMSE és MLRE által közösen szervezett rendezvényünkről.

A bírók és résztvevők véleménye alapján elmondhatjuk, hogy az első hazai WORK & SHOW igen emlékezetes lesz sokak számára függetlenül az elért eredményektől. Mindenki aki részt vett rajta valamilyen formában úgy érezhette egy összetartó közösség része lehet, továbbá büszkén mutathatta be kutyáját eme rangos rendezvény mindkét területén. A nevezések mennyisége hűen mutatja a két oldal létjogosultságát egy összetett versenyen is, annak ellenére, hogy a kiállítási rész pénteken azaz munkanapon zajlott.

A helyszín csodálatos volt és az időjárás is kegyes volt hozzánk, talán némileg túlságosan is a hőfokot illetően no de mindenki hősiesen helytállt ebben a melegben is.

Szívből gratulálunk a győzteseknek és nagyon köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket a részvételével. Remélhetőleg a következő alkalommal még több hazai tenyésztő fogja képviseltetni magát a fajtánkban, hiszen valóban hozzáértő bírók értékes véleményével térhetnek haza. Továbbá bízunk abban is, hogy egyre többen fogják megmérettetni magukat mindkét oldalon egyaránt és konkurálhatnak a WORK & SHOW szakmailag értékes díjáért.

Abban biztosak vagyunk egyöntetű véleményként mindhárom egyesület büszkén tervezi a következő alkalmat, hiszen kiválóan együttműködő szervezés zajlott a háttérben.

Köszönjük szépen mindenkinek a segítséget ebben! Jövőre folytatás, reméljük még többen fogunk együtt tölteni egy kellemes napot!

Üdvözlettel: MLRE


 

Ha be szeretne lépni az MLRE-be, kérjük töltse ki a 'Belépési nyilatkozatot'. Aki 2015-ben nem volt MLRE tag, kérjük küldje el nekünk egy saját tulajdonú labradorjának a származási lap másolatát. A tagdíj és a szövetségi kártya ára nem változott, 12.000 Ft.


 

Már kapható a Retriever Rescue Egyesület 2016-os falinaptára >>>


 

Archív

2015.07.15.
 

Tisztelt Tenyésztők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy nem elég elektronikus úton elküldeni a 'Fedeztetési jegy', 'Alombejelentő' és 'Igazolás transzponder behelyezéséről' szóló nyomtatványokat!

A 'Fedeztetési jegy'-et a fedeztetést követően két héten belül, az 'Alombejelentőt' a kölykök születése utáni két héten belül elektronikus úton is el lehet küldeni, VISZONT az 'Igazolás transzponder beültetéséről' nyomtatvánnyal együtt POSTAI ÚTON, ajánlott küldeményként feladva az EREDETI példányokat kérnénk MINDHÁROM iratból!!!


2015.03.03.
 

Tisztelt Tenyésztők!

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a REGISZTRÁCIÓS LAPOK árát 7.000 Ft-ra emeljük. Az új ár a 2015. március 15-e
után született almokra vonatkozik. Ezzel az áremeléssel is ösztönözni kívánjuk a tenyésztőket, hogy a tenyésztésbevétel feltételeit
maradéktalanul tartsák be.
Az elmúlt év tapasztalata alapján döntésünket megalapozottnak érezzük és ezzel is a lelkiismeretes tenyésztők munkáját valamint a színvonalas magyarországi labrador tenyésztést szeretnénk támogatni.  A többi szolgáltatásunk ára nem változik. Megértésüket köszönjük!


 

 

 

 


Copyright © MLRE 2016. Created by Ancsus 2014.